Puppy's

De PUPPY'S zijn op 18-01-2018 geboren. 7 gezonde, knappe Ridgebacks. Allen met correcte Ridge, weinig wit en tot nog toe ontdekken we geen bijzonderheden. 3 reutjes en 4 Teefjes. Voor de puppy's zijn al baasjes. Voor actuele foto's en filmpjes, zie de Facebook pagina van Faizah.

 

 

*Ada Alavi of Marco's Dogs is op 20 November gedekt. Na de echo, waarop de dracht bevestigd is, is het wachten op de geboorte rond 20 januari.

 

Voor haar hebben we als partner gekozen, de reu NL en INT. CH Madzinza Chanzi Chaniya, info over hem op www.dafina-wa-Afrika.com .

 

Onze pups groeien op in huiselijke kring. Van geboorte tot vertrek naar hun nieuwe baasjes, verblijven zij in de woonkamer. Met daarnaast voldoende gelegenheid en ruimte om ook buiten te kunnen spelen en hun behoeftes te doen. Wij besteden veel zorg en aandacht aan het socialiseren van de pups, zodat ze een goede start mee krijgen.

 

Op de Facebook pagina van Faizah, zie HIER, zijn steeds de laatste nieuwtjes, foto's en filmpjes te vinden over Faizah, Aamira, Alavi, Chikumbi en de eventueel geboren puppy's.

 

Bij interesse in een pup van "of Marco's Dogs", bent U altijd welkom voor een kennismaking met ons en onze honden.

 

Voor info graag een mailtje naar Marco

Rhodesian Ridgeback

Kennel

 

" of Marco's Dogs "

 

Copyright © All Rights Reserved