JA HOOR, DE PUPS ZIJN GEBOREN. Op 10 augustus besloten de dansers en danseressen van The Final Dance ter wereld te komen.

8 knappe gezonde wondertjes, 3 meisjes en 5 jongens.


Aamira is drachtig We hebben een herhaling gedaan van The Dreamcatchers.

Deze combinatie heeft zulke mooie honden opgeleverd, dat we graag deze combi nog maals willen doen. Ze zal rond 10 Augustus haar puppy's verwachten.

De pups van Aamira zijn geboren. Samen met de prachtige reu Bestik, NL CH Suleyman Khan hebben ze 8 knappe, gezonde wondertjes voortgebracht.Onze honden zijn allen getest op HD, ED, JME, DM en ze voldoen aan de eisen, conform de rasvereniging van de Rhodesian Ridgeback Club Nederland. Waar wij lid van zijn.
Onze pups groeien op in huiselijke kring. Van geboorte tot vertrek naar hun nieuwe baasjes, verblijven zij in de woonkamer. Met daarnaast voldoende gelegenheid en ruimte om ook buiten te kunnen spelen en hun behoeftes te doen. Wij besteden veel zorg en aandacht aan het socialiseren van de pups, zodat ze een goede start mee krijgen.


Op de Facebook pagina van Faizah, zie HIER, zijn steeds de laatste nieuwtjes, foto's en filmpjes te vinden over Faizah, Aamira, Alavi, Chikumbi, Fanikiwa en de eventueel geboren puppy's.


Bij interesse in een pup van "of Marco's Dogs", bent U altijd welkom voor een kennismaking met ons en onze honden.


Voor info graag een mailtje naar Marco

Copyright © All Rights Reserved