Puppy's

PUPPY NIEUWS PUPPY NIEUWS PUPPY NIEUWS PUPPY NIEUWS PUPPY NIEUWS.
Wij verwachten ons volgende nest herfst 2020.

Chikumbi heeft op 20 augustus haar date gehad met Bestik, dus als alles gelukt is, verwachten we rond 18 oktober haar pups. 


Nederlands Jeugd Kampioen Ada Chikumbi of Marco's Dogs zal dan, als alles lukt, haar eerste nest verwachten. Wij hebben gekozen voor de prachtige, uit Rusland geimporteerde, reu Suleyman Khan. Vanwege succes met ons Aamira, die prachtige kinderen van hem heeft, willen we hem ook graag met haar dochter Chikumbi aanparen.


Onze honden zijn allen getest op HD, ED, JME, DM en ze voldoen aan de eisen, conform de rasvereniging van de Rhodesian Ridgeback Club Nederland. Waar wij lid van zijn.


Voor interesse in een pup, neem vrijblijvend contact met ons op email Marco.


Onze pups groeien op in huiselijke kring. Van geboorte tot vertrek naar hun nieuwe baasjes, verblijven zij in de woonkamer. Met daarnaast voldoende gelegenheid en ruimte om ook buiten te kunnen spelen en hun behoeftes te doen. Wij besteden veel zorg en aandacht aan het socialiseren van de pups, zodat ze een goede start mee krijgen.


Op de Facebook pagina van Faizah, zie HIER, zijn steeds de laatste nieuwtjes, foto's en filmpjes te vinden over Faizah, Aamira, Alavi, Chikumbi, Fanikiwa en de eventueel geboren puppy's.


Bij interesse in een pup van "of Marco's Dogs", bent U altijd welkom voor een kennismaking met ons en onze honden.


Voor info graag een mailtje naar Marco

Rhodesian Ridgeback

         Kennel


            " of Marco's Dogs "


Copyright © All Rights Reserved